Mireia Ambròs Hortensi, MSc

Psicopedagoga i educadora social

mireia.ambros@epistemesocial.org


LinkedIn


LinkedIn

Mireia Ambròs Hortensi és psicopedagoga i educadora social. Formada en perspectiva de gènere i diversitat cultural, el seu àmbit professional es desenvolupa al voltant de l’abordatge educatiu del consum de drogues i dels usos d’entorns digitals. La seva perspectiva de treball parteix de la mirada interseccional i dels processos participatius.

Actualment és Coordinadora de programes dins de Episteme.

Ha treballat a l’Agència de Salut Pública de Barcelona com a investigadora sobre el consum de drogues en la població jove en els projectes ITINERE, adscrits a el Servei de Detecció i Prevenció a les Drogodependències; ha format part del col•lectiu Energy Control en els seus inicis i des del 2016 és col•laboradora i assessora de la Subdirecció general de Drogodependències de la Generalitat de Catalunya, on ha desenvolupat i coordinat diferents programes i materials educatius sobre el consum de drogues i entorns digitals.

Entre els seus últims treballs figuren la “Guia preventiva sobre entorns digitals adreçada a professionals que treballen amb adolescents” i l’estudi “Una aproximació, des de la perspectiva de gènere, als discursos sobre el consum de drogues de la població adolescent”.

Ha combinat la seva trajectòria professional amb la docència a: Màster de drogodependències de la Universitat de Barcelona, Diputació de Barcelona, Institut d’Estudis de la Salut, Rosa Sensat, DGAIA, Justícia Juvenil, Salut i Escola i clubs socials de cànnabis.

Projectes

RdRCannabis.cat

2020 – Actualitat
Formació | Intervenció social


Llegir més

A primera línia

2011 – 2014
Formació | Intervenció social


Llegir més

Desafiando la era de la austeridad: Agencia disruptiva después de la crisis económica global.


Llegir més


Llegir més


Llegir més


Llegir més

Publicaciones

Cannabis social clubs in Spain: Recent legal developments.

Legalizing cannabis. Experiences, lessons and scenarios, 2020
Capítulo de libro 


Leer más

Anti-austeridad entre el materialismo militante y la democracia real: explorando el prefigurativismo pragmático.


Leer más

Desafiando la era de la austeridad: Agencia disruptiva después de la crisis económica global.


Leer más